Het huis is weer dicht

De sneeuw is weg en sinds 23 februari wordt er weer hard gewerkt in ons huis. Toen kregen we ook foto's van hoe de openingen beneden waren gebarricadeerd. Het was niet moeilijk om binnen te komen ;-). Zie foto's. Maar maak jullie geen zorgen... inmiddels is alles wél dicht. Casa LoGi heeft nu 2 paar schitterende openslaande deuren. Wat zijn wij blij met die extra opening in de (toekomstige) woonkamer! In gedachten is alles al af en zitten we met een wijntje op de bank te genieten van het uitzicht.

Echter, zover zijn we nog niet. Nog lang niet, maar we zijn aan het opbouwen. Alle basisvoorzieningen worden op dit moment vernieuwd en aangelegd. Nieuwe waterleidingen. Afvoer- en gasaansluitingen. Complete elektra. Radiatoren en CV ketel. Naast de 2 deuren zijn ook alle andere kozijnen vervangen.

In Italië moeten ze wel erg wennen aan onze wensen. Een casco oplevering zoals wij willen is zeer ongebruikelijk. Gebeurt eigenlijk nooit. Dit vergt af en toe wat extra overtuigingskracht richting de werklui, maar zover we kunnen beoordelen vanaf foto's wordt er goed werk afgeleverd. Over 2,5 weken vertrekt Daudi naar Italië. Dan kan hij alles het met eigen ogen bekijken. En zelf aan de slag natuurlijk.