Dan eindelijk toch zelf aan de slag

Wij laten ons niet uit het veld slaan! Na alle tegenvallers van vrijdag en zaterdag en een nacht goed slapen heeft Daudi zondagmiddag (25/3/2012) besloten alsnog richting Italië te vertrekken. Het was even puzzelen om de belangrijkste spullen in de Passat te krijgen, maar om 17 uur is hij vol goede moed weer vertrokken. Gewoon via Zwitserland... Met de auto hadden we immers nog nooit problemen gehad daar. En ook nu ging het goed... Gelukkig!

Maandagmiddag is Daudi met open armen ontvangen door onze Engelse buren. Hij mocht meteen aanschuiven met eten. En dinsdag ook weer. En hoe geweldig onze buren zijn, blijkt ook uit het feit dat ze woensdag Michel van het vliegveld hebben gehaald. Michel had spijt dat hij toch niet meegegaan was zondag. En is daarom woensdagochtend vroeg alsnog in het vliegtuig gestapt. Daudi wist van niets, dus de verrassing was groot toen Michel opeens voor zijn neus stond. Volgens Bob (onze buurman) waren Daudi's ogen 4x zo groot als normaal. Deze klusversterking was zeer gewenst. En met zijn tweeën is het natuurlijk een stuk gezelliger klussen dan alleen.

Inmiddels zijn de heren flink bezig. Via de korte berichtjes en zo op afstand krijg ik natuurlijk niet alles mee, maar er wordt hard gewerkt, dat is zeker. Keuken is gehaald bij Ikea en staat in elkaar. Blad is opgemeten en wordt binnenkort gemaakt. Alle geulen in de grond, met nieuwe leidingen en bedrading, zijn inmiddels dicht. Frame voor de wc staat, waterdichte coating in de badkamer is aangebracht. Nog meer dan genoeg te doen, maar het 1e begin is er.